Rólunk

Viega. Connected in quality.

Az az igényünk, hogy nap mint nap túlnőjünk saját magunkon. Azzal, hogy közvetlen kapcsolatba kerülünk az ügyfeleinkkel és egyre jobb termékeket és szolgáltatásokat fejlesztünk ki számukra. Ezért is irányítjuk a vállalatunkat a jövő felé, miközben nem veszítjük szem elől a saját múltunkat sem.

Minden tevékenységünk célja a legjobb minőség elérése. Ez nem csak tegnap óta, hanem már több mint 120 éve van így, mióta a szereléstechnika forradalmasításával elkezdődött a történetünk. Több mint 5.000 munkatársunkkal ma már a világpiac vezetői vagyunk - de ennek ellenére családi vállalkozás maradtunk, amely saját maga számára is magasra rakta a mércét. Csak így tudjuk biztosítani a világszerte ismert "Made in Germany" minőséget, ill. csak így tudunk a legmagasabb igényeknek megfelelő termékeket gyártani.

Számunkra kiemelkedően fontos az ügyfeleink lehető legjobb támogatása a mindennapi munkájukban. Összehangoljuk az ipari nyersanyagokat, technikákat és a kényelmet, időt fordítunk a minőség megőrzésére és befektetünk a kutatásba és fejlesztésbe. Ennek eredménye egy tökéletesen egymásra hangolt rendszer, amely 17.000 árucikkből áll, amelyek gyorsan és megbízhatóan lekérhetőek. Emellett a világpiac vezetői szerepünknek megfelelően, megosztjuk a tudásunkat világszerte az ügyfeleinkkel.

Mivel meg vagyunk győződve arról, hogy:

A minőség a lényeg. Megfelelő minőség nélkül nem működik semmi.