Hotelek

A belsőépítészet fontos szempont a szálloda márkájának és identitásának megteremtésében. Az építésznek átfogó megoldást kell találnia, és ésszerűen össze kell vonnia az olyan kritériumokat, mint a gazdaságosság, a funkcionalitás és az esztétika.

Az általános tervezéstől a megvalósítás részletes tervezéséig a világ minden táján egyre több igényt támasztanak a szállodaiparban. Minden nap figyelembe kell venni a rendeleteket és szabványokat, a tartósság és a fogyasztás növekvő tudatosságát, valamint a kényelemre és esztétikára vonatkozó fokozott igényeket. Ugyanakkor ezeket a szempontokat külön-külön kell értékelni az adott konstrukciónak megfelelően.

A Viega támogatja a nemzetközileg elismert építészek és tervezők elképzeléseit, és mint rendszerszolgáltató válaszokat kínál összetett kérdésekre. Ugyanakkor megosztjuk tudásunkat az ügyfelekkel a világ minden tájáról, és elkísérjük Önt az ötlettől a szálloda megvalósításáig. Koordináljuk az anyagokat és technológiákat, beépítjük a társadalmi változásokat a formatervezésbe és a kényelembe, időt szentelünk a minőségbiztosításra, és befektetünk a kutatásba, a fejlesztésbe és a fenntarthatóságba.

Tudásunkat megosztjuk az ügyfelekkel szerte a világon, és végigkísérjük Önt a megvalósítás útján az ötlet megszületésétől a szálloda felépüléséig.