Témák

Számos kulcsfontosságú témakörben veszünk részt az iparágban, szakemberekkel dolgozunk a szabványok és előírások kidolgozásában, és tapasztalatainkat szemináriumokon adjuk tovább. Itt is szeretnénk megosztani tudásunk egy részét. Bízunk benne, hogy érdekes és hasznos információkat talál a munkájához.

A szállodakínálat manapság meglehetősen bőséges. Kis dolgok is közrejátszanak a választásnál, ezért a fürdőszobai felszerelés is nagyon fontossá vált. Itt megtalálja termékkínálatunkat különböző kategóriájú szállodák számára, amelyek kielégítik még a legigényesebb ügyfelek elképzeléseit is.

Hotelek

Az ivóvíz a legértékesebb élelmiszer. Ezért a higiéniai követelmények magasak, és a törvények számosak. A Viega elkötelezett az ivóvíz védelme mellett. Az ivóvíz témájú oldalon bemutatjuk az ivóvíz-higiénia alapjait és kihívásait.

Ivóvíz Higiénia

Manapság a fürdőszoba nem csak testünk tisztítására, hanem a pihenésre és a mentális higiéniára tervezett helyiség. Visign termékeink segítenek abban, hogy olyan helyet hozzon létre a fürdőszobában, ahol nyugodtan és kényelmesen érezheti magát. Hagyja, hogy a neves tervezők ötletei elragadják.

Viega Visign Világ

Még mindig hegesztsz? Vagy forrasztasz? Ez a munka sok erőfeszítést, időt és türelmet igényel. Mit kellene kipróbálni? Okosabban? A préstechnológia oldalon megtudhatja hogyan.

Hideg Préstechnológia