Advantix Vario fali zuhanylefolyó

A Viega Advantix Vario fali lefolyó hihetetlen rugalmasságáról és rendkívül keskeny kiviteléről tesz tanúbizonyságot. A lefolyó 300 mm és 1200 mm között méretre vágható és a 25 mm-es fali beépítési mélységének köszönhetően szinte minden beépítési helyzetben alkalmazható.

Díjazott formatervezés

Szemet gyönyörködtető kialakítás minden fürdőszobában: A nemesacél rács vízszintesen
fut a falban, aminek köszönhetően a padlóburkolat szükségtelen esések nélkül, egységesen fektethető a falig. Nem is kétséges tehát, hogy az Advantix Vario modellek rangos formatervezési díjakban részesültek és a "Design Plus powered by ISH" és a "Red Dot Awards 2015" versenysorozat zsűritagjainak is elnyerték tetszését.

Csak 25 mm-es beépítési mélység

A magas terhelhetőségű műanyag alaptest fali beépítési mélysége mindössze 25 mm. A szerelés történhet tömör, könnyűszerkezetes vagy előfalakban. A lefolyóprofil falba történő integrálásához elegendő egy megfelelő vastagságú vakolat vagy egy egyszerű XPS keményhab-lap. A nehéz vésési munkák ezáltal csaknem feleslegessé válnak, a falazás pedig nem sérül.

A lefolyókapacitás 0,6 und 0,75 l/s között van a DIN EN 1253-nak megfelelően. 

Miliméter pontosan rövidíthető

Az Advantix Vario fali zuhanylefolyó alapesetben 1200 mm hosszúságú. Azonban hasonlóan az Advantix Vario padlóba szerelhető zuhanylefolyóhoz  a fali változat is miliméterpontosan és fokozatmentesen 300 mm hosszúságúra rövidíthető.

Előnyök dióhéjban

  • 25 mm-es csekély fali beépítési mélység
  • miliméter pontosan méretre vágható 300 és 1200 mm között
  • kétféle modellváltozatban elérhető: a hagyományos és a felújítási célokra szolgáló lefolyó 70 mm-es beépítési magassággal
  • a nemesacél rács használatával a lefolyó kivágása 20 mm-ről csupán 8 mm-re csökken a rács felett és alatt egyaránt
  • szigetelő tartozékok a csomagolásban
  • egységesen fektethető padlóburkolat a falig, esések nélkül
  • higiénikus és könnyen tisztítható
  • letisztult dizájnnal rendelkező járóléc és takarólapkák négy féle színváltozatban

 

Összeállítási videó