A hálózati feszültségről működtethető specialista: az új Pressgun 6 B

Még a modern akkumulátortechnika is küzd rendkívül forró vagy hideg körülmények között használva. A Pressgun 6 B kivételes préselési eredményt nyújt még akkor is, ha nehéz időjárási körülményeknek van kitéve.

Továbbfejlesztett kezelhetőség

A Pressgun 6 B könnyebb és kompaktabb, mint elődje, így kényelmesebbé teszi a használatot és elősegíti, a munka gyorsabb elvégzését.

Magas megbízhatóság

A Pressgun 6 B rendkívül robusztus mechanikai alkatrészekkel rendelkezik, és maximális megbízhatósággal préseli a csatlakozókat.

Átfogó szervíz szolgáltatás

Viega szervizpartnereink segítségével megbízható ügyféltámogatást nyújtunk, biztosítva a közelséget, a gyors válaszadást és a megbízható, folyamatos  működést.

Nagy rugalmasság

Hálózati használatra tervezték, hogy a gép nehéz körülmények között is - mint például a szélsőséges időjárás - jól működjön és megbízható legyen.

Nagyobb rugalmasság

A 180 ° -kal elfordítható préspofarögzítés megkönnyíti a munkát nehezen elérhető helyeken.

Robusztus, megbízható és kényelmes

Fagypont alatti hőmérsékleten a kereskedelemben kapható akkumulátorok kapacitása a hőmérséklet csökkenésével romlik. Melegben pedig túlmelegedhetnek. Végül csak egy megoldás létezik ezekre a problémákra: a hálózati csatlakozásról való működtetés. A hálózati üzemre tervezett Viega Pressgun 6 B robusztus mechanikai alkatrészekkel rendelkezik, és extrém körülmények között is nagy megbízhatósággal préseli a csatlakozókat. Ugyanakkor kivételesen egyszerű használatot kínál a 180 ° -ban forgatható préspofarögzítővel, amely bármilyen helyzetben könnyű kezelhetőséget biztosít.

Erőteljes teljesítmény, beleértve az XL méreteket is

A hűtő- vagy fűtőcsövek XL-formátumig történő telepítése sok építkezésnél napi követelmény. A Pressgun 6 B megbízhatóan présel minden méretet 12-től 108-ig vagy 12-től 63 mm-ig, a Megapress-t pedig 3⁄8-tól 2 hüvelykig, ezért ideális minden rutinfeladathoz.

Pressgun 6 B áttekintés

12–108 mm-es fém préscsatlakozó-rendszerekhez, 3/8– 2 hüvelykes Megapress acélcső-csatlakozókhoz és 12–63 mm-es műanyag csőrendszerekhez
Nyomási erő 32kN, nyomási idő kb. 5 mp, súly kb. 3kg
A préspofa rögzítő 180° -al elforgatható
Hálózati csatlakozásnak köszönhetően ideális hideg és meleg hőmérsékletben
Szervizintervallum 2 évente, a prések számának korlátozása nélkül

A legjobb fotók a fűtési- és hűtési rendszerek meghatározó üzemeltetőitől, szerelőitől és szakértőitől

#viegaworks hashtag alatt a Viega követői a világ minden tájáról megosztják legjobb fotóikat az Instagramon, hogy megmutassák, milyen intelligens szerelési mód a préstechnológia.

Van kérdése? Válaszolunk rá!

Meggyőztük, vagy még mindig bizonytalan? Esetleg egyéni tanácsot szeretne kapni? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Várjuk érdeklődését és válaszolunk kérdéseire az új Pressgun generációval kapcsolatban. Bármilyen kérdése vagy észrevétele van, kérjük, mondja el nekünk a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül. Műszaki tanácsadónk felveszi Önnel a kapcsolatot. 

Az Ön adatai

Kérjük, hogy ellenőrizze az adatait. 150
Kérjük, hogy ellenőrizze az adatait.
Kérjük, hogy ellenőrizze az adatait. 150
Maradék karakter: 1000

További hasznos információk: