Viega BIM Data Tool és BIM Data Portal szoftverek

Ingyenes CAD-könyvtár Revit és AutoCAD számára (Plug-In)

Az új Plug-In-nek és az Autodesk Revit programba beépülő kis, új ikonnak köszönhetően a Viega rendszerelemek Revitbe való beillesztése most még egyszerűbb. Az új Plug-In közvetlenül a Revitből biztosít hozzáférést a Viega termékekhez és a kapcsolódó BIM-fájlokhoz. A termékek áttekinthető struktúrája a csővezeték-technika, szerelvények, előfal- és öblítéstechnika, valamint a vízelvezető rendszerek területén még könnyebbé teszi a keresett termék gyors és egyszerű megtalálását.

BIM Data Tool

A Viega BIM Data Portal egy online CAD-könyvtár a Revit és az AutoCAD számára, beleértve a Revit Plug-in-t, amely a napi tervezést hivatott támogatni Revitben és AutoCAD-ben. Az intuitív keresési és szűrési funkciók megkönnyítik a kívánt elem megtalálását, így a megfelelő BIM- és CAD-fájlok könnyen beilleszthetők a Revitbe és az AutoCAD-be.

Bim Data Portal

BIM-adatbázis

Az épületek tervezése manapság már elképzelhetetlen a megfelelő tervezőszoftver használata nélkül. A digitális épületinformációs modellezés (BIM) épp ezt a fejlődési irányt segíti elő. Mindezek előfeltétele a BIM számára megfelelően elkőkészített termékadat halmaz.

A Viega ezen adatokat Autodesk Revit fájlként biztosítja a mérnökök számára. 

A Letöltés gombra kattintva a különböző Viega rendszerek aktuális template (*.rte ) és family (*.rfa) fájljai tölthetők le.