Fürdőkád és zuhanytálca szerelvények

Függetlenül attól, hogy a fürdőszobába kád vagy zuhany kerül, mindig elengedhetetlen, hogy a megfelelő szerelvény tökéletesen működjön és jól mutasson. A Viega termékei olyan minőséget képviselnek, melyek a kényelmes működtetés mellett exklúzív megjelenést is kölcsönöznek a fürdőszobának, ami még kellemesebbé teszi a fürdőszobában való tartózkodást.

A Viega fürdő- és zuhanyszerelvényei az intelligens technológia és a kivételes formatervezés kombinációját alkotják.

Viega fürdőkád szerelvények

A fürdőkádak a fürdőszobát wellness-helyré alakítják, ami nyugodt pihenést biztosít. A Viega Visign készletei teljessé varázsolják a fürdőkádat - az intelligens funkcióknak köszönhetően még kényelmesebbé teszik a fürdőszoba használatot. 

Referencia

Egy düsseldorfi loft

Tűz, föld, víz, levegő - nagy motívumok a fürdőkád szerelvények részleteiben.

A düsseldorfi lakásban a lakosok tágas és szellős életet élhetnek egyszerre több emeleten: A higiéniai rituálék utáni, a pihenéshez, kikapcsolódáshoz és az alváshoz szükséges tereket egy szobába építették.

Viega Zuhanytálca szerelvények

V mnoha bytech je sprcha jasnou volbou. Soupravy pro sprchové vany od Viega splňují I ty nejnáročnější designové požadavky a nadchnou výjimečně velkým odtokovým výkonem.

Referencia

Sonnenburg Hotel

2012-ben új wellness komplexum nyílt a lenyűgöző Hotel Sonnenburg épületében, amely az azonos nevű történelmi kastély része, Dél-Tirolban, Olaszországban. Kb. 900 m2-es területen különféle típusú szaunák, úszómedencék, élményzuhanyok és relaxációs zónák találhatók.

 

Díjak