Előfalrendszerek

Az öblítőtartály

A Prevista öblítőtartály az alapja új előfalas alkalmazásainknak – mindegy, hogy a fürdőszobát száraz vagy nedves építéssel tervezi. Minden Prevista WC-elemnél egyforma. A töltő- és lefolyószelepek, valamint működtető mechanikája minden alkalmazásnál egységes. Az öblítőtartály 3H és 3L változatokban érhető el.

 • Vízcsatlakozás

  A rugalmas vízcsatlakozás az új fejlesztésű adapterrel belső tömítéssel valósítható meg, és másodperceken belül csatlakoztatható tetszés szerinti csővezetékrendszerekhez.

 • Fúvás

  Az új öblítőtartály egy extrudált műanyag tömlő formaszerszámba való fúvásával készül. Az eredmény: maximális tömítettség és megízható, hosszú távú minőség.

 • Áramláskorlátozó

  Az állítógyűrű öt fokozatban történő forgathatósága lehetővé teszi minden kerámiánál az optimális öblítőáram beállítását.

 • Töltőszelep

  A töltőszelep szerszám nélkül szerelhető be és ki, biztosítja a gyors újratöltést az utánöblítéshez.

Egyedi kialakítás

A kialakítási lehetőségek sokoldalúak, hiszen az öblítőtartály minden Visign működtetőlappal kompatibilis. Így minden beépítési helyzetben testre szabott ajánlatok állnak rendelkezésre az egyedi kialakításokhoz.

Made in Germany

Az öblítőtartály Németországban készül. A fenntartható gyártás és a hosszú élettartam biztosított. A maximális biztonság és minőség érdekében kiszállítás előtt minden öblítőtartály tömítettségét és működését egyesével ellenőrzik.

Magától értetődő szerelés

Az összes mozgó és kézzel szerelhető alkatrész sárga. Az új kezelési koncepció előnyei különösen jól láthatók az új lefolyószelepnél. Nézze meg képgalériánkat is.

Egyedülállóan rugalmas öblítési mennyiségek

Az öblítőtartály 3,5 és 7,5 liter közti térfogatot kínál teljes öblítési mennyiségnél, ill. 2 és 4 liter közti térfogatot öblítési részmennyiségnél. Néhány kézmozdulattal egyedi beállítások is lehetségesek 0,5 literes lépésekben.

Alkalmazások

Jelentősen egyszerűsítettük portfóliónkat. Három előfalas alkalmazást kínálunk. Száraz építésnél, fali szereléshez és könnyűszerkezetes falhoz a Prevista Dry, sínes szereléshez a Prevista Dry Plus és nedves építéshez pedig a Prevista Pure elem alkalmazható. Minden rendszer ugyanazt az öblítőtartályt tartalmazza. Így előfalas rendszerét szupergyorsan összeállíthatja és beszerelheti.

További izgalmas témák

Működtetőlapok

Exkluzív sokszínűség

Szakembereknek fejlesztve

Egyszerűen meggyőző

Egyszerű szerelés

Győződjön meg róla Ön is!