Visign for Style. Érzék a stílushoz
Visign for Style. Érzék a stílushoz

Fürdők megálmodott ötletekből. A Vising for Style-lal és a Viega előfalrendszereivel. A Visign for Style harmonikusan és stílusosan illeszkedik a modern családi fürdő összképébe. A letisztult megjelenés tudatosan utal a tökéletes technikára.
Esztétikus formavilág

Mindenhonnan nézve esztétikus. Minden részletében funkcionális. A Visign for Style termékcsaládot a Viega kifejezetten a modern családi fürdőkhöz fejlesztette ki. A termékcsalád karcsú formái és lapos felépítése harmonikusan illeszkednek a fürdőszoba architektúrájába. Egyszerűen ideális a modern kerámiával és a trend-szerelvényekkel kombinálva.

Innovatív működtető technika

Ami meglepő, az a működtető lapok rendkívül könnyű formája. Ehhez az újonnan kifejlesztett billentőszerkezet is hozzájárul. A Visign for Style termékeket hozzáértő kezek alkották. Ez nem csak a termékek megérintésekor érezhető, hanem látható is.

Gyártmánytájékoztatók

Puritán és sallangmentes – a kiváló minőségű műanyagok garantálják a hosszú élettartamot. A Visign for Style a WC-khez és vizeldékhez minden aktuális szaniterszínben, valamint nemesacél külsővel is kapható.

Betätigungsplatten Visign for Style
Visign for Style működtető lapok
Visign for Style. Ausgezeichnet mit dem iF product design award und Design Plus.
Visign for Style működtetőlapok. Elnyerte az iF formatervezési díjat és a Design Plus kitüntetést.