Visign for Life. Időtálló és formás
Visign for Life. Időtálló és formás

Alakítsa ki tejesen egyedi fürdőszobáját – a Visign for Life segítségével. A Viega működtetőlapjai nem csupán ragyogó megjelenésűek, hanem sokoldalúan használhatók is.

Üdvözöljük új, kényeztető fürdőszobájában. A Viega Visign for Life működtetőlapok három forma- és két anyagváltozatban, valamint rendkívüli színválasztékban gondoskodnak a korszerű megjelenésről.
Sokoldalú alkalmazás

Válassza a rugalmasságot – a Visign for Life formás lapjai minden fürdőkialakítási stílushoz illenek, és minden vakolat alatti öblítőtartállyal kompatibilisek.

Választási lehetőségek: A stilizált „V“ betűs Visign 1 az egyszerűséget emeli ki, a Visign 2 ívelt vonalai pedig a napot és a tengert juttatják az eszünkbe. Az egyenes és tiszta vonalak kedvelőinek számára a Visign 3 a megfelelő működtető lap. A kezelőszervek egyaránt elhelyezhetők elöl és fent.

A Visign termékek nemcsak a szemnek kellemesek, hanem a környezetet és a pénztárcát is kímélik. A Viega 2-mennyiséges öblítő technikája takarékosan bánik a vízzel, és kíméli a pénztárcát.

Gyártmánytájékoztatók

A Viega Visign for Life működtetőlapok modelltől függően minden szokásos szaniter színben, valamint nemesacél színekben, nemes matt vagy krómozott színekben kapható. A fém vagy kiváló minőségű műanyag nem érzékeny – így az ujjlenyomatoknak nincs esélyük.

Betätigungsplatten Visign for Life
Visign for Life működtetőlapok
Betätigungsplatte Visign 1
Visign 1 működtető lap