Működtetőlapok
Működtetőlapok

Amit az ember naponta megérint, az nézzen ki olyan jól, mint a Viega WC- és vizelde-öblítőtartályaihoz készülő Visign működtetőlapok. Számos esztétikus változatban elérhető, hosszan tartó működési biztonsága mindenkit meggyőz.

Visign for More Picture

Amit láthatunk, az a lélegzetelállítóan lapos működtető lap – amely szigorúan grafikus vonalvezetésű, következetesen minimalista és magabiztos stílusú. A lebegő hatás soha nem tapasztalt könnyedséget kölcsönöz a lap megjelenésének. A tökéletesen összehangolt színű nemes anyagok, mint a fém és az üveg, példamutatóan emelik ki a Visign for More működtető lapok formatervezési jegyeit. A szemlélő pontosan azt a könnyedséget érzékeli, amire a lebegő hatás alapján számítani lehet. A takarékos 2-mennyiséges öblítéstechnika újszerű billentőszerkezettel működtethető. Emellett a nemes felület kellemes tapintása és optimális higiéniája is meggyőző.

Visign for More: WC-működtetőlapok nemesacélból vagy üvegből
Visign for Style működtető lapok

Amit az első pillantás elárul, az a funkcionalitás és az esztétika jól sikerült szintézise. Tökéletes a modern kerámiával és a legújabb trendet követő szerelvényekkel kombinálva. A Visign for Style működtető lapok sallangmentes, tiszta vonalai elegánsak és visszafogottak. Funkcionális minden formában. A Visign for Style-t a Viega kifejezetten a modern családi fürdőbe fejlesztette ki, és éppen olyan harmonikusan, mint amennyire öntudatosan illeszkedik bele a fürdő architektúrájába. Ami meglepő, az a működtető lapok új, rendkívül könnyű formája. Ehhez az újonnan kifejlesztett billentőszerkezet is hozzájárul. A Visign for Style működtető lapok hozzáértő kezek alkották, és ez nemcsak tapintással érzékelhető, hanem látható is.

Visign for Style működtetőlapok kiváló minőségű, könnyen ápolható műanyagból a családi fürdőhöz
Visign for Life működtető lapok

A Viega Visign for Life működtető lapok egyesítik az elgondolást és a formatervezést, megjelenésük ragyogó, és az egyedileg kilakított fürdő remek kiegészítői.

Visign for Life: Könnyen tisztán tartható működtetőlapok műanyagból
Visign for More Betätigungsplatten für WC und Urinal aus Edelstahl oder Glas
Visign for More működtetőlapok – a nemes anyagok példamutatóan emelik ki a formatervezési jegyeket.
Bad-Design vom Feinsten: WC-Betätigungsplatten aus Edelstahl oder Glas
Fürdőszobadesign a legjobbak közül: WC-működtetőlapok nemesacélból vagy üvegből
Visign for Style Betätigungsplatten aus hochwertigem, pflegeleichtem Kunststoff für das Familien-Bad
Visign for Style működtetőlapok kiváló minőségű, könnyen ápolható műanyagból a családi fürdőszobába
Schmuckstück in jedem Bad: Design-Betätigungsplatten aus hochwertigem Kunststoff