A Viega rendszervilága

Intelligens szereléytechnika a Viega rendszervilágból.
A Viega rendszervilága

A Viega rendszervilága intelligens installációs technikát nyújt valamennyi alkalmazás számára.

Azok a gyakorlati követelmények, melyekkel ügyfeleink naonta konfrontálódnak, komplex megoldásokat igényelnek pontos tervezéssel, tökéletes elgondolással és milliméter pontossággal.

Még akkor is, ha olyan különböző szerelési anyagok jönnek számításba, mint vörösréz, vörösöntvény, rozsdamentes acél és műanyag. A gáz-, víz-, és a padlófűtéssel kombinált fűtés, továbbá a víztelenítési és előfalas-rendszerek a végén homogén egészet kell képezzenek.

Itt kell felvállalni a Viega rendszervilágának sajátos előnyét. Mindez az SC-Contur-ral (biztonsági kontúr) ellátott, világszerte ismert Viega préstechnikán alapul, amely valamennyi installációs rendszerének biztonságos összekötő kapocsa. Mindehhez jönnek a Viega-ra jellemző részletmegoldások: a több, mint 14 000 termék nem csak állandóan megtalálható a raktárban, de azok 24 órán belül ki is szállíthatók.

Vevőink ezért mindig biztonsággal számíthatnak egy abszolút gazdaságos, komplex megoldásra. Az épülettechnika terén a Viega végeredményben mint az egyik legsikeresebb rendszergyártó, nemzetközi mércét állít.

Viega. Egy ötlettel több!
A Viega rendszervilág
A Viega rendszervilág: Intelligens installációs technika valamennyi alkalmazás számára