Fonterra szolgáltatás
Fonterra szolgáltatás

A Fonterra egységesen illeszkedik a meglévő Viega termékkínálatba. Magától értetődően teljeskörű szervizszolgáltatásainkkal is az Önök rendelkezésére állunk.
A Viega rendszerek világa

A Fonterra rendszerekkel a Viega már az ivóvíz-, gáz- és fűtési illetve hűtési alkalmazásokhoz a gyakorlatban használt csővezetékrendszerek teljes spektrumát lefedi. A vásárló élvezheti az átfogó rendszerek világának előnyeit, melyek alkotóelemei tökéletesen összeilleszthetők.
A Viega PB-cső

A Viega rendkívül flexibilis polibutén csövei jelentős előnyökkel szolgálnak a szerelésnél. Az előnyök különösen alacsony feldolgozási hőmérsékletek és szűk hajlássugarak esetén érzékelhetőek. A Viega PB-csövek optimalizált falvastagságának köszönhetően külső átmérőjükhöz viszonyítva nagy belső csőátmérővel rendelkeznek – ami optimális átfolyási értékeket jelent. Nagy felületeken PE-Xc cső kerül alkalmazásra, kétféle méretben.
A Viega SC-Contur (biztonsági kontúr)

A Viegára jellemzően természetesen az új Fonterra rendszerek préselt kötései is rendelkeznek a Viega SC-Contur-ral (biztonsági kontúr) a DVGW W534 szerint. A nem préselt kötések tehát már a tömítettségpróbánál feltűnnek. A Viega SC-Contur (biztonsági kontúr) különösen az esztrich vagy vakolat alá fektetett csővezeték-hálózatoknál kínálnak biztonságot.
A Viega ügyfélszolgálat és logisztika

Elég egy telefonhívás: Külső, helyszíni vevőszolgálatunk és műszaki tanácsadó szolgálatunk munkatársai is készséggel válaszolnak a felmerülő kérdésekre. Az új felülettemperálási rendszerek esetében is hasznos segítséget nyújt a korszerű logisztikai rendszer és az átfogó termékspektrum, amely pontosan ott és akkor áll rendelkezésre, amikor kell.

A Viega logisztika

Saját partnercsapattal támogatjuk vásárlóinkat a „felülettemperálás” témájában. A ViegaCAD szoftverrel innovatív segítséget biztosítunk a tervezéshez. Az épületgépészeti tervezőszoftvert „Fonterra” termékadatkészlettel bővítettük felületfűtési és -hűtési rendszerek kialakításához.
Rugalmas, átfolyásoptimalizált polibutén cső a Viega Fonterrához
Rugalmas, átfolyásoptimalizált polibutén cső a Viega Fonterrához
Polibutén csövek SC-Contur-ral (biztonsági kontúr)
Polibutén csövek SC-Contur-ral (biztonsági kontúr)
ViegaCAD szotver Fonterra termékadatcsomag
ViegaCAD szotver Fonterra termékadatcsomag