Advantix padlóösszefolyók
Advantix padlóösszefolyók

Az Advantix padlóösszefolyók jól átgondolt építőkocka elv szerinti rendszerből állnak: Az alaptest, a csőátvezetés, a tömítési változatok, a magasságkiegyenlítő elemek, a rátétek és a rácsok a rugalmasan a mindenkori alkalmazáshoz igazítva kombinálhatók.

Munkavégzési, háztartási gazdasági és pincehelyiségek

Itt leginkább kis mennyiségben vagy rövid ideig használnak vizet. Ezért nincs szükség különösebb vízelvezetési teljesítményre. Ezen a felhasználási területen az alacsony építési magasságú Advantix-lefolyók a legmegfelelőbbek.

 

Nyilvános szaniterhelyiségek vagy a padlóval egy szintre szerelt zuhanyzók

A lefolyóknak nyilvános szaniter helyiségekben vagy a padlóval egy szintre szerelt zuhanyzókban, de az ipari felhasználású területeken is egyformán sokat kell nyelniük. Itt a nagy lefolyóteljesítmények, vékony ágyazású tömítések valamint a nagy teherbírású és csúszásgátló rácsok birkóznak meg a nagy és hosszasan felmerülő vízmennyiségekkel.

 

Erkélyek, teraszok és kis lapostetők

Az erkélyek, teraszok és kisebb, nem szigetelt lapostetők lefolyóinak legfontosabb kritériumai: Nagy vízelvezetési teljesítmény és – szükség esetén – záróvíz nélküli szagelzárás. Az Advantix lefolyókkal minden biztonságosan és tisztán folyik.

Advantix R120 tűzvédelmi lefolyó

A tűzvédelem kiváltképpen nyilvános területeken és az objektumépítésben játszik fontos szerepet. A kompletten előszerelt Advantix R120 lefolyók egyszerűen, habarcs és szerszám nélkül behelyezhetők a magfuratba vagy az áttörésbe. Önmagukat rögzítik körmös rugókkal.

Az „általános építésfelügyeleti engedéllyel” rendelkező Advantix R120 tűzvédelmi rendszer „csőbe épített technikával” is használható. Ennek során egy áttörésbe egy PP- vagy PVC-csövet öntenek be, és később ebbe helyezik bele a lefolyót. Tűz esetén a massza megduzzad, és kitölti az elolvadt cső helyén keletkező hézagot.
Sanitärraum mit bodengleichen Duschen
Szaniterhelyiség a padlóval egy szintre szerelt zuhanyzókkal
rd_rbfo0146_02_2005_174x160.jpg
Advantix magasságkiegyenlítő elem: A polimerbeton karimával kombinálva és a szállítási csomagban található üvegszövet hálóval és a megfelelő rátéttel a legalkalmasabb erős mechanikai igénybevételnek kitett padlókhoz.
Advantix R120 Brandschutz-Lösung
Advantix R120 tűzvédelmi megoldás: Tűz vagy füstképződés esetén a hatóanyag azonnal reagál: Kitágul, és ezáltal „tömít”.