Szagelzáró mosdókagylókhoz
Szagelzáró mosdókagylókhoz

Legyenek akár olyan funkcionálisak vagy esztétikusak, mint az Eleganta termékcsalád, a Viega szagelzárók milliószor beváltak már.

A magas vízelvezetési teljesítmény mellett az egyszerű és rugalmas összeszereléssel tűnik ki: A falon a vakolat alatti szagelzáró magasságát összesen 50 mm-rel lehet állítani. És áramlást segítő belső kialakításának köszönhetően úgyszólván magától tisztul.

 

Az új, kisebbre formált kerámia féloszlophoz állítható magasságú, kompakt vakolat feletti szagelzáró kapható.

Visign Eleganta

 

Eleganta 1

A lineáris geometria a lényegre összpontosító környezetet teremt a fürdőkben. Aki kedveli az ilyen kialakítást, fontosnak tartja, hogy minden részlet harmonikusan illeszkedjen a fürdő építészeti kialakításába. Még a mosdóasztal alatti szifon is. Az Eleganta 1 meggyőző jellemzője az egyenes vonalakból álló formanyelv.

 

Eleganta 2

A tetszetős szifon enyhén kúpos alakú. Ez az Eleganta termékcsalád is hozzá illő sarokszelepekkel egészül ki – a tökéletes összképért.

 

 

Eleganta 3

Ha a fürdő architektúrája a természetes, sarkok és peremek nélküli formákat részesíti előnyben, az Eleganta 3 visszafogot, lekerekített megoldásai kínálnak harmonikus megoldást. A szifon finom, csap alakú kontúrjai a megfelelő sarokszelepeken is visszaköszönnek. A Visign Eleganta 3 természetes esztétikával járul hozzá a jó közérzethez.

 

rd_gvfo0124_02_2005_titel_174x160
Lefolyó mosdókagylókhoz magasságban állítható vakolat alatti szagelzáróval
Visign Eleganta 2 Geruchverschluss / Siphon
Eleganta 2