Lefolyók fürdőkádakhoz
Lefolyók fürdőkádakhoz

A kádakhoz és zuhanytálcákhoz kínált Viega lefolyókkal és túlfolyókkal biztosra mehet: A nagy teljesítmény, az alacsony építési magasság és az egyszerű szerelés kombinációjának köszönhetően a lefolyók és túlfolyók minden kétséget eloszlatnak. A kitűnő Visign felszerelési készletek mércét állítanak a korszerű fürdők elé.

Rotaplex és Multiplex

A Rotaplex és Multiplex kádlefolyók nagy le- és túlfolyási teljesítményt nyújtanak 90 mm-es (Rotaplex) és 52 mm-es (Multiplex) lefolyónyílással rendelkező fürdőkádakhoz. A fürdőkád túlfolyónyílásának további tömítése gondoskodik a le- és túlfolyógarnitúrák biztonságáról. A lefolyótesten nemesacél karima és három nemesacél rögzítőcsavar növeli a megbízhatóságot. Az alacsony építési magasság a fürdőkád mögött és alatt leegyszerűsíti a beépítést. A Multiplex különleges méretű fürdőkádakhoz is rendelhető.

Multiplex Trio és Rotaplex Trio vízbevezető csővel

A Multiplex Trio és a Rotaplex Trio nagy vízbevezetési teljesítménye gondoskodik a fürdőkád gyors feltöltéséről. A vízbevezetés a túlfolyótesten keresztül történik. A vízsugár beömlésének módja csupán beállítás kérdése: a kád közepére irányítva vagy különösen csendesen, a kád pereme mentén.

Visign felszerelési készletek – Kitűnő!

A Visign felszerelési készletek időtálló formavilágukkal és nagy színválasztékukkal hódítanak. Visszafogott, ugyanakkor önálló egyéniségükkel harmonikusan illeszkednek minden berendezési stílushoz. A Visign felszerelési készletek négy különböző változatban kaphatók, minden ízlés szerint. Az M3 és M4 Visign-vonalak 2006-ban elnyerték a red dot kitüntetést, a Visign M3 ráadásul megkapta „best of the best” címet is.

 

A felszerelési készletek takarórózsából és szelepkúpból állnak (balról jobbra): Visign M4, R2, M3, RT1

 

Az összes felszerelési készlet Multiplexhez és Rotaplexhez is elérhető. A Multiplex Trio és a Rotaplex Trio MT1/RT1 és MT2/RT2 változatban kapható, 2007 májusától pedig MT3/RT3 és MT4/RT4 változatban is.

Multiplex Ausstattungsset Visign M3 – reddot design award winner 2006
Multiplex felszerelési készlet: 2006-ban Visign M3 – reddot design díjat nyert
Multiplex Trio Wannengarnitur mit Wasserzulauf
Multiplex Trio MT3 kádgarnitúra vízbevezetéssel
rd_pafo0224_12_2005_10_174x160.jpg
Multiplex kádgarnitúra vízbevezető csővel, Visign M1 felszerelési készlet