Visign rácsok és saroklefolyók fürdőkhöz és padlókhoz
Visign rácsok és saroklefolyók fürdőkhöz és padlókhoz

Legyen akár négyzetes, akár kerek – az Advantix fürdő- és padlóösszefolyókhoz kínált Visign rácsokkal és saroklefolyókkal elegáns megoldások valósíthatók meg a padlóval egy szintre épített zuhanyzóknál – nem csak akadálymentes fürdőkben.

A rácsok összetéveszthetetlen jellege az eltérő perforálásnak köszönhető. nemesacélból készülnek és az igényes esztétikát a nagy értékállósággal egyesítik. Röviden: mindegyikük egy kis műalkotás.

Saroklefolyó – Új harmónia a kialakításban

A negyedkör vagy a klasszikus háromszög alakúra tervezett Visign saroklefolyók tökéletesen „eltűnnek” a sarokban, miközben harmonikus egységet alkotnak a mindenkori zuhanyleválasztóval. A formatervezési jegyek és a funkció hozzáértő kombinálása: A lefolyó az állófelületen kívül esik. A víz a legkedvezőbb irányban folyik el.

Kerek rácsok – minden az egyedi formavilág körül forog

Az organikus formájú rácsok különösen jól harmonizálnak a lendületes kontúrok által meghatározott, kerek zuhanyzókkal berendezett fürdőkkel. Terméskő- vagy mozaikpadlókhoz is ideális megoldás. Négy vonzó változat teszi teljessé a kínálatot olyan fürdőkhöz, melyekben minden az egyedi formavilág körül forog.

Négyzetes rácsok – kád-lefolyó lineáris vonzerővel

A négyzetes Visign-rácsok különösen a lineárisan kialakított fürdőkben keltenek kellemes benyomást, és minden padlócsempéhez illenek. Négy különböző Visign termékcsalád kínál vonzó kialakítási lehetőségeket.

 

Visign Eckablauf in Form eines klassischen Dreiecks
Visign RS11 kerek padlóösszefolyó
Runder Bodenablauf-Rost Visign RS11
Hagyományos, háromszög alakú Visign saroklefolyó
Kerek formatervezett rácsok